079 - 59 37 551 Over ons Offerte

Reparatie fitnessapparatuur

Onderhoud & Service

Onderhoud, service en reparatie van fitnessapparatuur hebben wij in eigen beheer, in onze ruime en moderne werkplaats in Zoetermeer. Dit resulteert voor u in snelle afhandeling na een aanvraag voor reparatie of onderhoud van uw fitnessapparatuur!

‘Onderhoud doen wij in onze ruime werkplaats, dat resulteert in snelle service en reparaties!’

Reactieformulier voor snelle afhandeling

Zodra u problemen heeft, of reparatie nodig heeft van uw fitnessapparatuur wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Wij willen dat ook! Het is dan ook van belang dat wij weten wat er precies aan de hand is. Om misverstanden te voorkomen vragen wij u dan ook om het reactieformulier zo compleet mogelijk in te vullen. Vul uw contactgegevens in, de omschrijving van het probleem en het merk en type fitnesstoestel dat gerepareerd moet worden. Zodra wij de aanvraag binnen hebben maken wij zo spoedig mogelijk een afspraak om het probleem op te lossen of sturen wij de onderdelen naar u op.

Verhoog levensduur en veiligheid fitnesstoestellen

Graag bieden wij u de mogelijkheid een serviceovereenkomst aan te gaan. Zo'n overeenkomst houdt in: 2x per jaar een preventief bezoek, waarin wij al uw fitnessapparatuur op zwakke punten controleren. 1x per jaar vervangen we alle kabels van de fitnesstoestellen, die in de overeenkomst zijn opgenomen. Dit verhoogt zowel de veiligheid van het gebruik als de levensduur van uw fitnessapparatuur. De kosten van een overeenkomst hangen af van het aantal, en de soorten en merken van uw fitnessapparatuur. Meer informatie vindt u in de link boven het reactieformulier.

079 - 59 37 551 contact