079 - 59 37 551 Over ons Offerte

Serviceovereenkomst

Kwalitatief goed onderhoud van uw fitnessapparatuur

SH Fitness biedt ook serviceovereenkomsten aan op het gebied van onderhoud van uw fitnessapparatuur. Het is van belang uw fitnessapparatuur goed te onderhouden. Dit voor de levensduur maar ook voor de veiligheid. Door uw fitnessapparatuur regelmatig een onderhoudsbeurt te geven heeft u langer plezier van de toestellen, gaat de functionaliteit niet verloren en verminderd u de kans op gevaarlijke situaties, zoals het breken van een kabel.

´Onderhoud van uw fitnessapparatuur is voor de levensduur en veiligheid van groot belang.´

Langere levensduur van uw fitnessapparatuur

Wij adviseren dan ook altijd om twee keer per jaar uw fitnessapparatuur aan een onderhoudsbeurt te onderwerpen.  Sluit bij ons een serviceovereenkomst af zodat u zelf niet meer hoeft te denken aan het onderhoud. Wij plannen twee keer per jaar een dag, soms 2 dagen (dat ligt aan het aantal toestellen) in om uw fitnessapparatuur te controleren. We laten u uiteraard tijdig van te voren weten wanneer we komen. Samen met ons verlengt u de levensduur van uw fitnessapparatuur en voorkomt u onveilige situaties!

Onze serviceovereenkomst inclusief:

De serviceovereenkomst houdt in dat wij twee keer per jaar langskomen en uw fitnessapparatuur een onderhoudsbeurt geven. De kappen worden losgehaald en de toestellen worden uitgezogen. Alle bewegende delen worden gesmeerd of geolied. Een keer per jaar vervangen wij de kabels. Dit in verband met de veiligheid van de toestellen. Na elk onderhoudsbezoek word er een rapport gemaakt. Hierbij word aangeven welke toestellen goed zijn en wat er eventueel niet veilig is aan een toestel. Als extra service leveren wij een vrijblijvende offerte zodat u inzage heeft in wat reparatie of vervanging zou kosten. Daar kunnen wij vervolgens samen een oplossing voor bedenken! Na het onderhoud plakt de monteur een keurings sticker zodat je kan zien in welke maand en jaar de laatste keuring is geweest.

Maak een afspraak!

Vul hiernaast het reactieformulier in voor een vrijblijvende offerte, meer informatie of een afspraak voor een nadere toelichting van de SH Fitness serviceovereenkomst.

Tips voor onderhoud:

  • Zorg ervoor dat het toestel goed schoon en zandvrij is.
  • Train altijd met sportschoenen in plaats van buitenschoenen.
  • Hou een logboek bij voor het onderhoud.
  • Bij storing van cardio apparatuur; controleer eerst de stroompunten.
  • Controleer regelmatig de kabels in verband met de veiligheid.
  • Zorg dat er altijd smeermiddel in huis is, uiteraard bij SHF te bestellen
079 - 59 37 551 contact