079 - 59 37 551 Over ons Offerte

Fitnessapparatuur kopen

De showroom van SH Fitness, alles voor uw sportschool of praktijk!

U bent van harte welkom in onze showroom! Hij staat vol met nieuwe en tweedehands fitnessapparatuur die u kunt kopen, van verschillende merken. In ons pand in Zoetermeer hebben wij ruim 450 fitness apparaten staan. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen.

'Een selectie uit ruim 450 fitness apparaten, uitgekozen volgens uw wensen'

Maak een afspraak

Voor advies en inspiratie kunt u terecht in onze showroom. Door het maken van een afspraak bent u verzekerd van passend advies. Wij laten u graag ons hele aanbod zien, en nemen daar rustig de tijd voor.

Advies en inspiratie

U kunt zo inspiratie opdoen voor uw sportschool inrichting, of om het toestel te bekijken waar u al tijden naar op zoek bent. Ook hebben wij nog een kleine showroom met verschillende accessoires en materialen.

Vakmensen in de werkplaats

Het is sowieso leuk om een keer bij SH Fitness Equipment te komen kijken. We geven u graag een rondleiding door ons pand. Zo is te zien wat er allemaal met de fitnessapparatuur gebeurd voordat het bij u komt te staan! Wij zijn erg trots op de vakmensen in onze werkplaats die er voor zorgen dat de fitnessapparatuur compleet gereviseerd bij de klant terecht komt.

079 - 59 37 551 contact